Informatie
OVER HET CLARINET CHOIR WEERT

Clarinet Choir Weert (CCW) is een onderdeel van het Rick te Weert (Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie, voorheen Academie voor Muziek en Dans). Dit klarinetensemble staat onder leiding van John van Peij en bestaat al meer dan 30 jaar. De leden zijn een twintigtal klarinettisten en twee slagwerkers, allen afkomstig uit Midden-Limburg en oostelijk Noord-Brabant.
In 1986 startte John van Peij (docent klarinet en saxofoon) met 4 leerlingen een klarinetkwartet. In de loop der jaren is dit uitgegroeid tot een volwaardig en compleet Clarinet Choir. Deze groep timmert al jaren flink aan de weg en treedt regelmatig op, zowel in Nederland als in het buitenland.

MEESPELEN OF NIEUWSGIERIG?

Speel jij klarinet en heb je diploma B of hoger? En heb je na het bekijken van deze site ook zin gekregen om in ons choir te spelen? Kom een keer luisteren of meespelen bij een repetitie (zaterdagmorgen om 10 uur in het RICK in Weert) of kom een keer luisteren bij een van onze concerten. Bekijk de Agenda voor meer informatie. Je kunt het aanmeldingsformulier op de contact pagina gebruiken om je bezoek aan te kondigen.