Contact

Heb je vragen over het ensemble of opmerkingen over de website, stuur dan een e-mail naar info@clarinetchoirweert.nl.

Zoals vermeld op de info pagina kun je tijdens onze concerten en repetities komen luisteren wanneer je maar wilt (bekijk de agenda i.v.m. vakanties van de muziekschool). Iedere zaterdagmorgen om 10 uur repeteert het CCW in het RICK in Weert, informeer bij de baliemedewerker naar de ruimte waar het choir die betreffende week repeteert.


Aanmelden

Als je na het bekijken van deze site ook zin hebt gekregen om in ons choir te komen spelen, vul dan onderstaand formulier in, zodat we contact met je kunnen opnemen en eventueel al voorbereidingen kunnen treffen voor je eerste (proef)repetities.

Naam
 
Woonplaats
 
E-mail adres
 
Telefoonnummer
 
Muzikale ervaring:
 

Veel amateur musici (en zeker jonge musici) beschikken niet over een andere soort klarinet dan de Bes-klarinet. Omdat het CCW als klarinet choir ook andere klarinetten in haar bezetting nodig heeft, bieden we de mogelijkheid om instrumenten in bruikleen te geven aan onze leden. Voor nieuwe leden die alleen nog Bes-klarinet ervaring hebben is het gebruikelijk om ook op dit instrument te beginnen in ons choir. Als het lid de ambities heeft, en het instrumentarium en de bezetting het toelaten, kan er dus een andere klarinet in bruikleen gegeven worden.

Welk type klarinet zou je in eerste instantie bij het CCW willen bespelen?

 
Beschik je zelf over een goede klarinet van het hierboven geselecteerde type?
Ja
Nee, graag zou ik van de mogelijkheid gebruik maken een instrument in bruikleen te nemen (niet mogelijk voor de contra-alt en contra-bas klarinet).
 
Op welke datum zou je voor het eerst mee willen spelen op een repetitie (zie onze agenda)?
 
Heb je verder nog vragen of opmerkingen?
 
© Copyright Clarinet Choir Weert 2018